Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Ξεπουλημένοι στα κόμματα που εκπροσωπούν όπως ο ψευτοεπαναστάτης του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Μπιζάς

Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ, μη εξαρτώμενο από κανέναν, γράφει τις αντιρρήσεις που έχει για ορισμένους εργατοπατέρες που είναι ξεπουλημένοι στα κόμματα που εκπροσωπούν όπως ο ψευτοεπαναστάτης του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Μπιζάς. Τον επαγγελματία  εξεγερμένο που άλλη δουλειά δεν είχε από το να φωνάζει στους δρόμους, τώρα περνά κλιμακτήριο λόγω σύνταξης, αναπολεί τις καλές ημέρες πού ήταν αραχτός στο πλυντήριο του ΧΥΤΑ, αποφάσισε να ξαναφορέσει το αμπέχονο και να πάρει το όπλο παρά πόδα.
Το λέμε και το υποστηρίζουμε, δεν υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στα συνδικάτα που εκπροσωπούν τον κόσμο. Δυστυχώς, σε μια κρίσιμη στιγμή που η λαϊκή οργή στη Φυλή λόγω της χωματερής ψάχνει να βρει φωνή, ο «έμπορας» Θωμάς Μπιζάς αυτός ο επαγγελματίας συνδικαλιστής και οι υπερασπιστές του, περί άλλα τυρβάζουν. Δείχνει το αδιέξοδο του συνδικαλιστικού κινήματος, το οποίο είναι σίγουρο ότι «βολεύει» τις εκάστοτε κυβερνήσεις, πόσο μάλλον τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη κι αν είναι σε πολλούς αντιπαθής ο «κόκκινος» Μπιζάς δε μπορεί να είναι νερό στο μύλο της Δούρου και να λειτουργεί ως λαγός στα θέματα του ΧΥΤΑ Φυλής και γι’ αυτό σοβαρές ευθύνες έχουν όλα τα κόμματα της Αριστεράς που τόν έχουν αφήσει λάσκα και να δρα ανενόχλητος. Παγιδευμένος και αυτός σε δήθεν πρωτοποριακές αντιλήψεις, αδυνατεί να εκφράσει τον κόσμο, γι’ αυτό και απέχει συστηματικά για ξεκάρφωμα από τις τις φανφάρες της Δούρου. Οπότε ένα είναι το συμπέρασμα: Ας το διαλύσει το μαγαζάκι που έχει στήσει στον ΕΔΣΝΑ διότι οι καιροί ου μενετοί.

1 σχόλιο:

  1. ο εν λόγω λεμονανθός κοσμεί τo μπουκέτο προσωπικοτήτων-μαιντανών της της ΝΕΑΣ ΠΡΩΣΥΝΑΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή