Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Αρρώστησε την Αρβανιτάκη ο Παππούς

   
Έγινε την Πέμπτη το δημοτικό συμβούλιο απουσίας της προέδρου του Ζωής Αρβανιτάκη. Ο Χρήστος Παππούς γνώριζε πολύ καλά πως οι ερωτήσεις θα έπεφταν βροχή στο δημοτικό συμβούλιο και η Ζωή δεν θα τα κατάφερνε να ανταπεξέλθει. Σε μια κίνηση τακτικής "αρρώστησε" τη Ζωή και ένα πιθανό κώλυμα του αντιπροέδρου Παπαϊωάννου θα έφερνε στο προεδρείο τον Δημήτρη Καμπόλη όπως και έγινε.
   Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες ο εξ ανάγκης πρόεδρος καθάρισε και ο Παππούς πέρασε ένα εύκολο απόγευμα.  Η  Ζωή  άρχισε να τρελαίνεται μόλις έμαθε ποιος ήταν ο εισηγητής για αυτή
την κίνηση τακτικής αυτός ήταν και ο λόγος που έφτασε σχεδόν αξημέρωτα την επόμενη στο γραφείο της. Ποιος είδε το Θεό και δεν το φοβήθηκε εκείνο το πρωινό αφού γνωρίζει τις απόψεις του Γενικού για αυτήν και τις εισηγήσεις του για αντικατάστασή της. Είναι γνωστό πως οι σχέσεις του Γενικού Γραμματέα του δήμου Αργύρη Αργυρόπουλου και Ζωής Αρβανιτάκη είναι στην κόψη του ξυραφιού. Ο χαρακτήρας της Ζωής και η έξωση που έφαγε από το γωνιακό γραφείο τον έχουν κάνει να πηγαίνει σπάνια στα δημοτικά συμβούλια. Καταλαβαίνει λοιπόν πως και μετά από αυτήν την επιτυχημένη εισήγηση του Γενικού πως τελειώνουν οι μέρες της σαν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Όλοι θυμόμαστε τις αντιδράσεις που είχε το 2010 όταν η Περιφέρεια Αττικής την είχε αποπέμψει από πρόεδρο και δημοτικό σύμβουλο. Τότε όπως ήταν η Ζωή Αρβανιτάκη και όχι η Αρβανιτάκη-Περισοράτη Ζωή-Βασιλική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου