Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ: Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : Η συγκυβέρνηση  εξακολουθεί να εφαρμόζει στο ακέραιο τις κοινές δεσμεύσεις που έχει συμφωνήσει με τους λεγόμενους θεσμούς δηλ. τους εκπροσώπους του κεφαλαίου. Μετά το νέο μισθολόγιο που επιφέρει μειώσεις στους ήδη πετσοκομένους μισθούς μας συνεχίζει ακάθεκτη με το ασφαλιστικό.
Καμία συναίνεση δεν παρέχουμε . Αγωνιζόμαστε για την συνολική ανατροπή αυτής της πολιτικής , που μας οδηγεί ακόμα περισσότερο στη φτώχεια και την εξαθλίωση . Συντονίζουμε τον αγώνα μας , μετά και τις 2 πανελλαδικές απεργίες 12/11 και 3/12 και βρισκόμαστε σε κοινή πορεία με σωματεία   του κλάδου και άλλα , με ομοσπονδίες που ήδη έχουν λάβει αποφάσεις για ΝΕΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ με κύρια αιχμή το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ .


       ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΜΕ  ΑΠΕΡΓΙΑ  
με την κατάθεση και ψήφιση του νέου εκτρώματος , σε κοινή ημερομηνία με τα άλλα σωματεία . 
       Συμμετέχουμε , αυτό το διάστημα , σε κάθε δραστηριότητα και εκδήλωση που γίνεται ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και όσων άλλων τα ενστερνίζονται . 
       Καλούμε παρόμοιες αποφάσεις  για απεργία , να λάβουν σωματεία – ομοσπονδίες και να οργανώσουμε τον αγώνα μας συσπειρώνοντας το σύνολο των εργαζόμενων  σ΄ αυτόν τον δύσκολο , αλλά μοναδικό δρόμο που έχουμε για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας .
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ 
                                                               Το   Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου